Βαθμολογία

Διπλή προσθήκη για Καραϊσκάκη

Στην απόκτηση των Μπαντέχ και Μπαρσένα προχώρησαν οι Αρτινοί. Διπλή προσθήκη για τον Καραϊσκάκη, που έκανε δικούς του τους Elhadji Bandeh Kandeh και Guillermo Barcena Blazquez. Η ανακοίνωση για τον Elhadji Bandeh Kandeh: “Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό, Elhadji Bandeh Kandeh.

Ο 28χρονος (02/08/1990) Ισπανός ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Γκάμπια, έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ο υψηλόσωμος (1,95 μ.) φορ τον τελευταίο 1,5 χρόνο φορούσε τη φανέλα της Ισπανικής, Sant Andreu. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε: Jupiter, Martinenc, Prat και Cerdanyola. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9. Elhadji, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”

Και η αντίστοιχη για τον Guillermo Barcena Blazquez: “Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ακραίο αμυντικό-μέσο, Guillermo Barcena Blazquez.

Ο 24χρονος (19/02/1994) ποδοσφαιριστής, γεννημένος στην Κούβα, έχει Ισπανικό διαβατήριο, καθώς τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Ισπανία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ισπανικές, Tecnofutbol και Gava. Στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2. Guillermo, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”