Βαθμολογία

Mάρτινς: «Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα»

Ερωτήσεις δέχτηκε κατευθείαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στην ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική της Super League.

Aναλυτικά:

Σε ερώτηση για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και το -8 που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ είπε:

«Υπάρχει όντως αυτή η διαφορά και είναι μεγάλη, όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε. Σήμερα παίξαμε καλά και δώσαμε χαρά στον κόσμο. Βλέπουμε ότι παρά τα σερί ματς έχουμε φρεσκάδα και ενέργεια. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Θα προσπαθούμε μέχρι τέλους για να καλύψουμε αυτήν την διαφορά».

Σε ερώτηση για το -8 και για το αν έχει άποψη για το ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε:

«Όχι δεν έχω ασχοληθεί με αυτό. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και την ομάδα μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πράγματα τα οποία λέτε, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, αλλά όχι τώρα».

Σε ερώτηση για τον κόσμο που αποθεώνει τον ίδιο και τις εμφανίσεις της ομάδας δήλωσε:

«Όχι δεν είμαι ευχαριστημένος λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία. Δεν μας αξίζει να είμαστε τόσο πίσω. Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε εμείς να διαφοροποιήσουμε και είναι έξω από το αγωνιστικό σκέλος. Θα τα πούμε κάποια στιγμή. Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον τίτλο. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι θα κάνει ο Ολυμπιακός στην συνέχεια της σεζόν τόνισε:

«Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πρόεδρος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι καταπληκτικός πρόεδρος και είναι πάντα εδώ για να την ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη».

Τέλος σε ερώτηση για τις μεταγραφές και αν θα πρέπει να περιμένουν άλλο όνομα είπε:

«Μπορείτε να ηρεμήσετε. Από αύριο επιτέλους θα ησυχάσουμε και να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Από αύριο θα συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ