Βαθμολογία

Γράφας: «Οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι δικαιολογημένες»

Ύπο τους ήχους των αποδοκιμασιών των οργανωμένων φιλάθλων και των εν χορώ συνθημάτων εναντίον του έγιναν οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα στο τέλος του αγώνα. Σχολιάζοντας το γεγονός ο προπονητής των Τρικάλων που δέχτηκε και πολλές αποδοκιμασίες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είπε: «Οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι δικαιολογημένες. Πάντα αποδοκιμάζει και φωνάζει όταν αυτό που βλέπει δεν του αρέσει. Σίγουρα αγαπούν την ομάδα και σίγουρα έχουν δίκιο όταν φωνάζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι είπε: «Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δίκαια είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά εμείς, μετά η Λάρισα, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά  είναι σημαντικό  ότι αρνούμαστε να χάσουμε παιχνίδι και συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό. Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε και έναν τελικό, πρέπει να δουλέψουμε και  να σκύψουμε το κεφάλι»

Για τα μεταγραφικά είπε ότι δεν αποκλείει μία ακόμη μεταγραφή και πως έχουν έρθει καλοί παίκτες με τον ίδιο ωστόσο να κρίνει πότε θα μπορέσουν να παίξουν. Όσο για τον Συμελίδη εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι θα συνεχίσει στον ΑΟ Τρίκαλα. «Θεωρώ ότι ο Συμελίδης είναι εδώ και θα μείνει εδώ» είπε με έμφαση στο τέλος της συνέντευξης τύπου.

Καπός: «Δείξαμε χαρακτήρα»

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία από εμάς. Θέλαμε την νίκη. Μπήκαμε καλύτερα είχαμε τον έλεγχο αρχικά,  τον χάσαμε στην συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι . Δείχνουμε χαρακτήρα για έναν ακόμη αγώνα,  δεν τα παρατάμε.  Να σηκώσουμε τα κεφάλια και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής  να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό Δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση. Πρέπει να το αποδείξουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο όπου θα δίνουμε το 110% και όχι το 100% που δεν αρκεί.».