Βαθμολογία

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (30/1) ο Πανιώνιος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής που διεξάγεται εμβόλιμη.

Ο Ιστορικός σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα πέτυχαν το σκοπό τους, τη νίκη, χάρις σε ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ανάσαναν βαθμολογικά φτάνοντας τους 22 πόντους, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στους 18 στη μάχη των δύο για παραμονή.

Οι Αθηναίοι έφτασαν στο 1-0 στο 36' όταν ο Κόρμπος έσκαψε τη μπάλα για τον Ντουρμισάι και ο Αλβανός επιθετικός με βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου, με το σκορ αυτό να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης (90+1' Σταυρόπουλος), Άλι (76' Καμαρά), Μανθάτης (60' Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης (60' Φερνάντες), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76' Δουβίκας), Κώτσιρας, Μανιάς.