Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Εξ' αναβολής αγωνιστική υπάρχει μεσοβδόμαδα και πιο συγκεκριμένα στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στη Super League καθώς διεξάγεται η 15η στροφή που είχε αναβληθεί πριν τα Χριστούγεννα λόγω της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει το δεύτερο κατά σειρά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα να θέλει και εδώ να κάνει την έκπληξη, όπως και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη προκειμένου να μείνει στο κυνήγι του τίτλου. Το ματς θα λάβει χώρα την Τετάρτη (30/1) στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Νοvasports 1.

Από την ΝΟVA θα ...παίξουν μπάλα και οι δύο Δικέφαλοι την ίδια μέρα, Τετάρτη, ενώ θα παίξουν και την ίδια ώρα στις 17:15, μία αγωνιστική πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει συνέχεια στο σερί νικών πριν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη σε ένα ματς που θα καλυφθεί από το Νοvasports 2. Από την άλλη η Ένωση θα παίξει με τον Λεβαδειακό και θέλει μόνο νίκη στη μάχη της δεύτερης θέσης, ενώ ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη με Άρη θέλει το μπαμ στο ΟΑΚΑ. Τηλεοπτική κάλυψη από το Νοvasports 3.

Τέλος από την ΕΡΤ1 θα μεταδοθεί η ...πονηρή έξοδος του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και το ματς με τον Παναιτωλικό επίσης Τετάρτη στις 19:00 σε παιχνίδι ομάδων που μάχονται για την πέμπτη θέση. Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει και ο Παναιτωλικός μετά το 0-0 με την Ξάνθη. Δύο ματς θα γίνουν Πέμπτη (31/1) και μιλάμε για το ΟΦΗ - Παναιτωλικός στις 17:15 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 και το παιχνίδι Ξάνθη - Άρης στις 19:00 με μετάδοση από την δημόσια τηλεόραση.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

15:00 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Νοvasports 2

16:00 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: ΕΡΤ1

17:15 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Νοvasports 2

17:15 ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Νοvasports 3

19:00 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: ΕΡΤ1

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Νοvasports 1

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

17:15 ΟΦΗ - Ατρόμητος: Νοvasports 1

19:00 Ξάνθη - Άρης: ΕΡΤ1