Βαθμολογία

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Μπορεί στη σκηνή του θεάτρου «Ακάδημος» η Φιλίτσα Καλογεράκου να εμφανίζεται με μια πετσέτα για τις ανάγκες της παράστασης «Χαμάμ γυναικών» και να προκαλεί τα αντρικά βλέμματα, όμως δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Γιάννη Ζαραφωνίτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, αυτή η σχέση είναι φρέσκια και το ζευγάρι έκανε μόλις πριν από λίγες ημέρες την πρώτη του κοινή εμφάνιση.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο», αλλά κινήθηκαν διακριτικά και χωρίς να δώσουν αφορμή για σχόλια στους παρευρισκόμενους, καθώς προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

«Η Φιλίτσα και ο Γιάννης είναι μαζί τον τελευταίο καιρό, κάτι που όμως δεν θέλουν να προβάλλουν. Γι’ αυτό επιλέγουν να μην κάνουν εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα. Αν και η σχέση τους είναι σχετικά πρόσφατη, οι δυο τους είναι πολλά χρόνια φίλοι, από τότε που συνεργάζονταν τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη»…» , επιβεβαιώνει καλά ενημερωμένη πληγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στην εφημερίδα.