Βαθμολογία

Καταγγελίες από ΑΟ Σελλάνων

Σοβαρές καταγγελίες για αθέτηση συμφωνίας, αλλά και για την φιλοξενία στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, από τον ΑΟ Σελλάνων που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Οι διοικούντες την ομάδα από την Καρδίτσα ευχαριστούν την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, όμως εκφράζει παράπονα για τα μπουκάλια και τις ύβρεις προς τον πάγκο, αλλά και για τα λεγόμενα του κ. Ιμεράι για υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Αστυνομική Διέυθυνση Μαγνησίας για την σημαντική της συμβολή στην προστασία της ομάδας από τις «προθέσεις» των γηπεδούχων και την ομαλή –στο μέτρο του δυνατού φυσικά- διεξαγωγή του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΟ Σελλάνων.

Ένα μεγάλο… ευχαριστώ όμως «αξίζει» η Διοικούσα της γηπεδούχου ομάδας.

Πρώτον για την …αθέτηση της συμφωνίας στο θέμα των εισιτηρίων. Στον πρώτο γύρο η Νίκη Βόλου πήρε 200 εισιτήρια των 5 ευρώ και συμφωνήθηκε το ίδιο να γίνει στο δεύτερο γύρο για τους φιλάθλους των Σελλάνων. Παρά την διαβεβαίωση του κ. Ιμεράι μόλις την περασμένη Πέμπτη ότι δεν άλλαξε κάτι, η συμφωνία από πλευράς Νίκης αθετήθηκε.

Δεύτερον, για τα δεκάδες μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν στον πάγκο της ομάδας μας και τις δεκάδες ύβρεις που άκουσε ο προπονητής μας Στ. Ξηροφώτος. Σημείωση: Είναι ο προπονητής χάρη στον οποίο η ιστορική Νίκη δεν αγωνίζεται στο τοπικό της Μαγνησίας.

Τρίτον, για όλες τις «ευχές» του κ. Ιμεράι για το μέλλον της ομάδας μας στην κατηγορία. Αγωνιά να… υποβιβαστεί ο ΑΟ Σελλάνων, αλλά τον πληροφορούμε ότι θα μείνει με το παράπονο.

Καταλήγοντας να τονίσουμε ότι ο ΑΟ Σελλάνων σέβεται απόλυτα την ιστορία και την διαδρομή της Νίκης Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της εύχεται να βρεθεί στις θέσεις που της αρμόζει. Δυστυχώς όμως φαίνεται πως δεν την σέβονται άνθρωποι που την διοικούν. Πιθανόν και να μην την γνωρίζουν».

ΑΟ Σελλάνων