Βαθμολογία

Ο Παπανικολάου είχε τον τελευταίο λόγο… (PICS@VIDEO)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη την Κυριακή (27/1) στο γήπεδο Τερψιθέας. Η Μάνδρα αναμετρήθηκε με τον Κεραυνό Δένδρων στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι είχε μεγάλο σασπένς με τον Βαγγέλη Παπανικολάου να διαμορφώνει στο 92΄ το τελικό 2-2 για την Μάνδρα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πάθος, δυνατές μονομαχίες και τέσσερα γκολ είχε το ματς. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα Δένδρα ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτης αφού στο 60’ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Κουτούκας.

Οι παίκτες Μίλτου Ταυλαρίδη σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι αλλά η επανάληψη ανήκε εξ’ ολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπαναστασίου που μπήκαν στην επανάληψη με στόχο την ανατροπή! Δύο καλές στιγμές η Μάνδρα με τους Παπανικολάου (9΄) και Αλκία (16΄).

Στο 20΄ήρθε η σειρά του Κεραυνού να απειλήσει με τον Βόραδα και στο 27΄ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο πλασέ του Αποστόλη Καλέση μετά από έξοχη σέντρα του Πέρπερα για το 0-1.

Ο Παπανικολάου στο 30΄έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράγια και στο 36΄ο Κεραυνός έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του σκόρερ από τον Καδόγλου. Ο Καλούπας ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ράιδου και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Τελικά στην εκπνοή του αγώνα ο Βόραδας με πλασέ μετά από απόκρουση του Ράιδου σε σουτ του Καλούπα έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση και απείλησαν στο 52΄με τον Τσιτσιλή. Στο 62΄ μείωσε η Μάνδρα με ωραίο σουτ του νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Πικούλη για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν. Στο 84΄ τα Δένδρα έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σερδένη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πάσα πάρε-βάλε του Γκαμπέτα. Στο 92΄ο Παπανικολάου με πλασέ έγραψε το τελικό 2-2 και έδωσε το βαθμό στην ομάδα του.

Μάνδρα (Γ. Παπαναστασίου): Ράιδος, Ζούγκα Μ., Οσμάνι, Τζήκας, Καδόγλου (41΄λ.τ Μακρυγιάννης), Τσιλιλής (83΄Φασούλας), Παπαδόπουλος Ν. (60’ Ζούγκα Ε.), Τεκέδης, Αλκία (60΄Παπαδόπουλος Γ.), Παπανικολάου, Πικούλης.

Κεραυνός Δένδρων (Μ. Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουτούκας, Κουσάνας, Σκριάπας, Καλέσης Απ., Γκαμπέτας, Γκάτης, Βόραδας (88΄Μαυρούλης), Μπακού, Πέρπερας (88′ Ντιντόκας), Καλούπας (58′ Σερδένης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Γκόγκος.

">http://

">http://

">http://

">http://