Βαθμολογία

Νίκη για την Ραχούλα, 2-0 τον Πανιώνιο

Η Δόξα Ραχούλας επικράτησε την Κυριακή (27/1) με 2-0 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και έτσι οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην 4η θέση με 19 βαθμούς για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι είχαν υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και στο 37’ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Γκομοσίδη, που έδωσε για τον Αργυρακούλη αυτός για τον Σταμπολάκη και με πλασέ στο ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, η Ραχούλα πίεζε ψηλά και έτσι στο 72’ ο Τζάνακας με σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Επίσης για τους γηπεδούχους σε εξαιρετική μέρα ήταν το νέο απόκτημα ο τερματοφύλακας Κώστας Κονατσιώτης.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Κονατσιώτης, Τζάνακας (75’ Ηλιούδης), Θεοχαρούλης Μ., Σκάκος, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Θεοχαρούλης Α. (46’ Χασιώτης), Αργυρακούλης (82’ Σταμουλάκης), Γκομοσίδης, Μηταλούλης (65’ Τζανακούλης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σκέντζας, Μανώλης, Κανής, Κίτσας Γ., Χαν (40’ Βασιλείου Παν.), Παπαγεωργίου (57’ Κίτσας Ι.), Ελιζόπουλος Ν. (80’ Βασιλείου Χ.), Βασιλείου Παρ. (46’ Ελιζόπουλος Κ.), Σερέτης Π., Κίτσας Παν.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Ντούρμα, Κουμάρογλου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ