Βαθμολογία

Ακάθεκτη η «Πέλα»

Άλλο ένα τρίποντο μέσα σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο σημείωσε η Πελασγιώτιδα την Κυριακή (27/1) στο γήπεδο του Θεσσαλικού κερδίζοντας με σκορ 3-1 την Δάφνη Γλαύκης.

Η Γλαύκη προηγήθηκε με γκολ του Μητροδήμου στο 30’ με σουτ μέσα από την περιοχή (0-1). Στο 44’ ο Γελαλής με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 50’ την πάσα έβγαλε ο Μούτος και ο Γελαλής με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 65’ ο Τσώλης Ν. εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ η Γλαύκη είχε χαμένο τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη και στο 90’ τη σέντρα έβγαλε ο Τσιγγάνης και ο Νυχτερίδας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το τελικό 3-1.

Πελασγιώτις Λάρισας (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Πατσώνης (85’ Κουτσικούλης), Χατζηκαμαγιάννης, Γούργος, Λαζαρίδης, Ζιούστης, Μούτος, Δαμασιώτης (55’ Γκόγκος Β.), Τσιγγάνης, Ποτός, Γελαλής (77’ Νυχτερίδας).

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς, Καραγιάννης Γ., Τσώλης Β., Αρβύθας (70’ Καραγιάννης Γ.), Παγωνόπουλος, Τζιότζιος Β., Γεωργοσούλης (50’ Γεωργούλας), Αδαμούλης, Μητροδήμος, Τζιότζιος Μ., Τσώλης Ν.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Κοντογιώργος, Τάνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ