Βαθμολογία

«Αέρας» το Αβέρωφ, πέρασε από το Ελευθεραί (PICS@VIDEO)

Ελευθεραί και Αβέρωφ αναμετρήθηκαν την Κυριακή (27/1) για την 14η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την ευρεία νίκη και να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση (0-4).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και δεν είχε γκολ. Δύο καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι στο 15’ με τον Βενέτη στο ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και τον Βατμανίδη να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Πολλές αντιδράσεις για το Ελευθεραί υπήρχαν στο 30’με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» για πέναλτι στην ανατροπή Χατζή Κ. από τον Κοτρώτσιο.

Στην επανάληψη το Αβέρωφ πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε και δύο οριζόντια δοκάρια! Στο 50’ ασίστ από τον Μπαρούτα και ο Λιλολάρι με τακουνάκι έκανε το 0-1. Στο 55’ ο Κοτρώτσιος έβγαλε τη σέντρα και ο Λιλολάρι από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2.

Στο 64’ ο Στεργίου έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός των γηπεδούχων. Ένα λεπτό μετά το Ελευθεραί έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Κολοβός δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. Στο ίδιο λεπτό απευθείας κόρνερ του Γραμμένου, ο Μόσιαλος στην απόκρουσή του έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72’ καλό σουτ του Λιλολάρι έδιωξε σε κόρνερ ο Μόσιαλος. Ένα λεπτό μετά ο Ελευθέρογλου έκανε τη σέντρα και ο Κυριάκος με κεφαλιά το 0-3. Στο 79’ το φάουλ του Κουσιά χτύπησε στην συμβολή των δοκών. Και στο 90’ ο Λιλολάρι έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος, Καρβούνης (63’ Ποντίκας), Βλησσαρούλης, Κολοβός, Χατζής Γ. (60’ Θεοδώρου), Βατμανίδης, Χατζής Κ., Καραγκιόζης, Βενέντης (65’ Γεωργόπουλος), Παιδής.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατωτικίδης, Στεργίου (76’ λ.τ. Στεργιούλης), Κοτρώτσιος Χ. (85’ Μπέκας), Μούτσα Μ., Λιλολάρι, Μπαρούτας (70’ λ.τ. Ελευθέρογλου), Γραμμένος, Κουσιάς, Κυριάκος, Μπαστούνης (75’ Δελητζάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Παραφέστας.

">http://

">http://

">http://