Βαθμολογία

Πεντάρα για τον Πύρρο!

Ο Πύρρος συνέχισε με θετικό αποτέλεσμα, αφού επικράτησε την Κυριακή (27/1) με σκορ 5-2 του Προμηθέα για την 14η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Στο 15’ ο Νικούλης πέτυχε το 1-0, ενώ ο Πρεσακάρου οκτώ λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια με δικό του τέρμα για το 1-1.

Στο 60’ ο Νικούλης σημείωσε το 2-1 για τον Πύρρο. Στο 60’ ο Καραπετσάνης αποβλήθηκε από το ματς και έτσι ο Προμηθέας έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Πύρρος στο 62’ έκανε το 3-1 με τον, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Καπετανόπουλος μείωσε σε 3–2. Στο 76’ ο Νικούλης έκανε το 4–2 (τρία γκολ για τον έμπειρο παίκτη στο σημερινό μαυς) και το τελικό 5–2 διαμόρφωσε ο Αλλιάι στις καθυστερήσεις του ματς.

*Διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Πύρρου εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σάκη Παύλου να του ζήσει το δεύτερο κοριτσάκι που έφερε στο κόσμο η σύζυγος του.

*Επίσης τις θερμότερες ευχές στον Μάριο Κάτση, τον στόπερ της ομάδας που αρραβωνιάστηκε με την Φωτεινή Ράπτη.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Μαρούδης (60′ Πότσης), Λίτσα, Μάρης (48′ λ.τ. Κάτσης), Τζόγκας, Παύλου, Σάρρα (67′ Αλλιάι), Κάτσας, Νικούλης, Μούρι, Λάττα (55′ Αλεξανδρής).

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πετής (51′ Παϊτέρης), Ψύρρας, Πότσης (55′ λ.τ. Ιωαννίδης), Σκαφιδάς (83′ λ.τ. Φώτης), Καραπετσάνης, Παπαδόντας, Τζουρτζουκλής, Πρεσακάρου, Τριτάρης (65′ Καπετανόπουλος), Αλίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Καραμπούλας, Αναστασίου.