Βαθμολογία

Πρωταθλητής χειμώνα ο Φαλανιακός!!! (PICS)

Το «τρένο» πέρασε και από το Αργυροπούλι. Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο ο Φαλανιακός, αφού επικράτησε το Σάββατο (26/1) με σκορ 0-2 της Δόξας Αργυροπουλίου εκτός έδρας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, χωρίς μάλιστα να ηττηθεί ούτε μία φορά. Ο Φαλανιακός μπήκε αποφασισμένος από τα πρώτα λεπτά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους που θα αναζητήσουν στα επόμενα ματς βαθμούς για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ομάδα της Φαλάνης αν και παρατάχθηκε με απουσίες (Τσιάκος, Παππάς) έδειξε γι’ ακόμη ένα ματς την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα και σημείωσε δύο γκολ, ενώ έχασε και κάποιες άλλες ευκαιρίες.

Στο 8’ μακρινό σουτ του Τσούτσα, στα χέρια του Μάλτζαρη η μπάλα. Στο 17’ ο Λεσάι έπιασε ένα μακρινό σουτ χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Αργυροπουλίου για το 0-1.

Στο 32’ ο Λεσάι ξανά εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε και πάλι ο κίπερ σε κόρνερ. Ενώ στο 36’ ο Ιωαννίδης από πλάγια δεξιά σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Σε αυτή τη φάση η άμυνα της Δόξας αδράνησε.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Λεσάι από αριστερά έκανε ένα τρομερό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέλος στο 72’ ο Μαχαίρας έκανε τη σέντρα όμως ο Ντανίκας δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τη Φαλάνη να σημειώνει μία νίκη χωρίς να ιδρώσει.

*Άριστη η διαιτητική τριπλέτα του αγώνα.

Δόξα Αργυροπουλίου (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Χατζής, Βογιατζής Ευθ., Σαΐτης, Φουρτούνας, Σχοινάς, Βογιατζής Αν. (73′ Τσιαμούρας), Γκαραγκούνης, Τσούτσας.

Φαλανιακός (Τ. Μπεριτζάς – Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Σούλι, Φλώρος, Μαχαίρας, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (86′ Πανταζής Θ.), Πανταζής Ηλ. (80′ Μητρούσκας), Λεσάι, Ιωαννίδης (75′ Ακριβόπουλος), Λυγούρας Χρ. (66′ Ντανίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μάνος, Παπαγεωργίου.