Βαθμολογία

Μεγάλο παιχνίδι στην Αγιά

Δωτιέας Αγιάς και Αετός Μακρυχωρίου αναμετρήθηκαν το Σάββατο (26/1) με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-3. Το παιχνίδι είχε και τέσσερις αποβολές.

Στο 4΄ο Κλούρας έκανε το 0-1 αλλά ο Σουφχάρας στο 16΄ αποβλήθηκε από το ματς για τους φιλοξενούμενους. Οι Γελαλής (17΄) και Τσατσαλίδης (19΄) κατάφεραν να κάνουν το 2-1 για τον Δωτιέα.

Ο Σιάτρας έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν το τέλος τους πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αετός έμεινε με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μάρκο.

Στο 60’ αποβλήθηκε ο Μπαλαμώτης από πλευράς Δωτιέα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Τσατσαλίδη (74΄) και Κατσή (90΄) και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Φουσίκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Δωτιέας ολοκλήρωσε κι αυτός το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ντελής.

Δωτιέας Αγιάς (Χ. Λιάπης): Ρούσσος, Κορλός, Γούτος Β., Ποτούσογλου, Ντελής, Μπαλαμώτης, Κατσής, Βλάχος (75′ Γεωργοβίτσας), Φουκαλάς (64′ Χαλδούπης), Τσατσαλίδης, Γελαλής Ν.(90+ Βούζας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Μάρκο, Μπέτσιος, Σιάτρας, Σουφχάρας, Καλούσης , Γκαμπέτας (46′ Τσιαντούλης), Αντωνόπουλος, Τζίκα (70′ Φουσίκας Π.), Μπόντε Π. (68′ Τσιούτσιας), Κλούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Δεδικούσης, Σκυβαλίδας.