Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη του Τυρνάβου μέσα στο Κιλελέρ (PICS)

Ο Τύρναβος μετά την ισοπαλία μέσα στον πρωτοπόρο Φαλανιακό, πήρε και τη νίκη στην δύσκολη έδρα του Κιλελέρ με σκορ 1-3. Ένα αποτέλεσμα που δίνει «φτερά» στα πόδια των παικτών του Τυρνάβου που δείχνουν να αντιστρέφουν την κατάσταση στο δεύτερο γύρο.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την πλευρά του στο Κιλελέρ φάνηκε πολύ η απουσία των Παπαχρήστου και Καρβούνη, παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε στη συνέχεια να έχει ανάλογη πορεία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή το Κιλελέρ και ήταν καλύτερο και έτσι στο 25’ τη μπάλα μέσα στη περιοχή έφερε ο Αργύρης, το πρώτο σουτ έκανε ο Κουσιώρας, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, στην επαναφορά όμως ο Παλάσκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 32’ καλή κεφαλιά του Πατσιωτού πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία είχε το Κιλελέρ στο 44’ όταν ο Ζιόμπουρας έβγαλε τη σέντρα για τον Κουσιώρα μέσα στην περιοχή και σε θέση για γκολ, πριν προλάβει όμως το σουτ έδιωξε σωτήρια ο Πρατσίλας.

Δύο λεπτά αργότερα και ουσιαστικά στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πατσιωτός έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Μπάκο Ι. που με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε δυνατά και με καλή ψυχολογία και έτσι στο 62’ βρήκε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Μπάκος Ι. εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντονούδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-2.

Το Κιλελέρ φαινόταν αδύναμο να αντιδράσει, άφησε χώρους και στο 85’ το τελικό 1-3 έγινε με πέναλτι στην ανατροπή του Κατσαρού από τον Κολιό, όπου εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσιωτός και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάϊ, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Παπαγιαννούλης (65’ Φορτομάρης Α.), Κουσιώρας, Ξηροκώστας, Ζιόμπουρας.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Κόκκας, Δασκαλόπουλος, Πρατσίλας, Καρράς, Ντονούδης, Κατσαρός, Νταναβάρας, Μπάκος Ι. (93’ Τσέσμα), Πατσιωτός (88’ Ιωαννίδης), Κοκόμπελης (68’ Μπάκος Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Καρακώστας, Κοτούμπας.