Βαθμολογία

Παπανικολάου: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε το σημερινό (26/1) αποτέλεσμα του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Λάρισας ο επιθετικός των Χανιωτών, Γιάννη Παπανικολάου με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου.

Ο φορ του Πλατανιά τόνισε ότι η ομάδα του μπήκε από την αρχή δυνατά και κυριάρχησε στην αναμέτρηση, αναφέροντας όμως και την σημασία των βαθμών, αλλά και το ότι οι Κρητικοί παρέμειναν για ακόμα ένα εντός έδρας ματς αήττητοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Πλατανιά:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτή την εντύπωση έχω. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι κι έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Ετσι είναι όμως το πρωτάθλημα και αυτό το ξέρουμε καλά. Σημασία έχει ότι μαζεύουμε βαθμούς. Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας, σημασία έχει να παραμένουμε δυνατοί, να δείχνουμε τι ομάδα είμαστε και να καταφέρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αγωνιστική με αγωνιστική, παίρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

πηγή: athlitiko.gr