Βαθμολογία

Τρία γκολ και νίκη για τον Θερμαϊκό Στομίου

Ο Θερμαϊκός Στομίου πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου σε αγώνα που έγινε το Σάββατο (26/1) για την Β’ ΕΠΣΛ. Στο 15’ χαμένο τετ α τετ του Ξαφάρα, στο ίδιο λεπτό χαμένο τετ α τετ είχε ο Μπράτσια.

Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Μάρκου έδιωξε σε κόρνερ ο Φωτίου. Στο 30’ από σέντρα του Θεοδώρου, ο Τσιάρας με σουτ έκανε το 1-0. Στο ίδιο λεπτό ο Μαναός έκανε το σουτ, έδιωξε ο αμυντικός πάνω στη γραμμή. Στο 50’ από ασίστ του Ξαφάρα, ο Τσιάρας έκανε το 2-0.

Στο 65’ και 67’ ο Τσερίκου Ν. έστειλε τη μπάλα δύο φορές στο κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Ξαφάρας τους πέρασε όλους, έδωσε στον Τσιάρα που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Και στο 80’ ο Μπράτσια για το Καλοχώρι έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Σελήνης Α. (50’ Χλωρός), Σελήνης Δ., Δάλλας, Πολύζος, Θεοδώρου, Χατζηλιόντας, Τσερίκου Ν. (85’ Τσερίκου Γ.), Ξαφάρας, (75’ Γιάνναρος), Τσιάρας, Οικονόμου Ρ. (80’ Τσερίκου Α.).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Αλί, Πλιάτσικας (80’ Σαϊτης), Μάρκου (70’ Καραπατσακίδης), Λούγκος Γ. (60’ λ.τ. Ζαβρής), Μπαλοδήμος, Χριστοδούλου, Μαναός (75’ Τσιρώνης Α.), Δούρος, Μπράτσια, Τσιρώνης Γ., Ντανίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβατάς, Μπακλαβά, Γκούτζιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ