Βαθμολογία

Τροΐζι: «Ευχαριστημένος με το βαθμό, συνεχίζουμε...»

Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρτσέλο Τροΐζι κατά τα λεγόμενά του στη συνέντευξη τύπου.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός χαρακτήρισε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα τον Πλατανιά, κυρίως στην έδρα του και ανέφερε ότι στο πρώτο μέρος ήταν πιο επικίνδυνος, εν αντιθέσει με την επανάληψη που η ομάδα του μπορούσε να σκοράρει. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι τους, δίνοντας και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τροΐζι:

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, πολύ δυνατός στην έδρα του και το ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και έπαιζε καλύτερα από μας και ήταν πιο επικίνδυνος, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησα με τα παιδιά να είναι πιο προσεκτικοί στο κέντρο και πιστεύω ότι το παιχνίδι γύρισε και μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε μία από τις καλύτερες ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Δεν το βάλαμε το γκολ, κρατήσαμε το 0-0 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε ψηλά».

πηγή: athlitiko.gr