Βαθμολογία

Αντί για Γαλλία... Λεβαδειακό ο Κονέ!

Έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης γιατί έλεγε ότι θέλει να γυρίσει στη Γαλλία λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, αλλά το ξανασκέφτηκε μάλλον και αποφάσισε να μετακομίσει στον Λεβαδειακό... Ο λόγος για τον Εμάνουελ Κονέ, που από το βράδυ της Παρασκευής (25/1) είναι και πάλι παίκτης των Βοιωτών, όπως ανακοινώθηκε σχετικά, και αυτή βέβαια είναι μια εξέλιξη που μόνο οργή μπορεί να προκαλεί στο «στρατόπεδο» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Ιβοριανός χαφ κορόιδεψε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων», τους οποίους και πίεζε για να μείνει ελεύθερος, για να μεταγραφεί μάλιστα και σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 31χρονος μέσος γυρίζει, λοιπόν, στη Λιβαδειά μετά τη σεζόν 2013-14, ενώ οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Σέρβου μεσοεπιθετικού Ντέγιαν Μέλεγκ.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού Dejan Meleg και του Ιβοριανού μεσοαμυντικού Emmanuel Kone. Οι δυο παίκτες βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. όπου και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Ο Emmanuel Kone γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1986 και αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό την περίοδο 2013-14. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα, στην Ρουμανική Κλούζ και στη Γαλλική Σεντάν. Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει 282 συμμετοχές και 35 γκολ.

Ο Dejan Meleg γεννήθηκε στις 1/10/1994 και αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα όπου και αγωνιζόταν ενώ έχει αγωνισθεί και στην Ολλανδία με τα χρώματα του Άγιαξ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας».

a-sports.gr