Βαθμολογία

Επιτροπή για προτάσεις σχετικά με το νέο πρωτάθλημα

Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι το πώς θα διαμορφωθεί το μοντέλο του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, από τη στιγμή που προκύπτει και η Σούπερ Λίγκα 2.

Για το εν λόγω θέμα έγινε κουβέντα στο Δ.Σ. της Παρασκευής (25/1), για να αποφασιστεί ομόφωνα η δημιουργία επιτροπής, που θα κάνει τις ανάλογες προτάσεις σε νέο συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Την επιτροπή θα αποτελέσουν το Βig-4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε το πρόγραμμα του τρέχοντος πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά τις αγωνιστικές 21 με 30, το οποίο θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League:

1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.

4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ.».