Βαθμολογία

Πήρε και Σαββίδη, αποδέσμευσε Κολάσο ο Άρης

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση, μετά από αυτές των Ρος και Λάρσον, προχώρησε την Πέμπτη (24/1) ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Κυριάκου Σαββίδη (pic) ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Πανιώνιο.

Ο 23χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή σε συμβόλαιο έξι μηνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη.

O 23χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1995 στη Θεσσαλονίκη), που αγωνίζονταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Κυριάκος Σαββίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ: “Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ και όλοι μαζί να δώσουμε χαρές στον κόσμο”.

Τέλος ο Κολάσο

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν το «διαζύγιό» τους με τον Νικολάς Κολάσο. Ο Αργεντινός μέσος ήταν ένας από τους αρκετούς παίκτες που είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον 28χρονο άσο ο οποίος κατέγραψε 10 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νικολάς Κολάσο.  Η ΠΑΕ Άρης τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».