Βαθμολογία

Ανακοίνωση… έκρηξης από τους ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΛ!

Καυστική τοποθέτηση των παικτών της ομάδας από τον Λαγκαδά για την όλη κατάσταση την οποία συνάντησαν και κατά του προπονητή τους, Ηλία Καρακώστα!

Διαβάστε την ανακοίνωση τους: «Παραμείναμε πολύ καιρό σιωπηλοί γιατί δεν θέλαμε να εκθέσουμε την ομάδα, δεν θέλαμε να υποτιμήσουμε την προσπάθεια που κάνουν κάποια μέλη της διοίκησης και δεν θέλαμε να προσβάλουμε τον φίλαθλο κόσμο του Λαγκαδά. Η καλή μέρα δυστυχώς φαίνεται από το πρωί. Με το που ξεκίνησε η προετοιμασία τα γήπεδα ήταν εντελώς ακατάλληλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί συμπαίκτης μας, στον οποίο τα έξοδα για της επέμβασης  και των θεραπειών δεν έχουν ακόμα καλυφθεί. Συνεχίσαμε να κάνουμε προπονήσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες σε γήπεδα ακατάλληλα εκθέτοντας τους εαυτούς μας καθημερινά σε κίνδυνο παραμένοντας πιστοί στον αγώνα μας.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρχαν άλλοι 3 τραυματισμοί σοβαροί – και μαντέψτε – η ομάδα δεν ήταν για άλλη μια φορά εκεί να στηρίξει οικονομικά και ψυχολογικά  τα παιδιά. Αερολογίες, ψεύτικες υποσχέσεις και αθώα κατά τ’ αλλά ψεματάκια ήταν η απάντηση της εδώ και δυο μηνών απούσας διοίκησης. Εμείς οι παίκτες όμως είμασταν πάντοτε παρών, πρώτα για τους εαυτούς μας κι έπειτα για τους συμπαίκτες μας καθώς ο αλληλοσεβασμός και το αδελφικό κλίμα είναι αυτό που δεν διάλυσε την ομάδα από αρχές Δεκέμβρη.

Ημασταν εκεί ακόμα και απλήρωτοι (σ.σ. για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα ευτυχώς) ήμασταν εκεί ακόμα και αν χρειαζόταν να καλύψουμε μόνοι μας έξοδα των θεραπειών και της πρόληψης των τραυματισμών μας. Ημασταν εκεί ακόμα και αν η ομάδα πήγαινε πίσω τις ατομικές μας φιλοδοξίες, την οικονομική μας κατάσταση και την προσωπική μας ζωή. Εφτασε όμως η ώρα που ο καθένας έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του. Ζητήσαμε, λοιπόν, από τη διοίκηση να βρεθούμε ώστε να έχουμε μια ειλικρινή και σοβαρή ενημέρωση. Για την ακρίβεια, το ζητάμε πριν από τα Χριστούγεννα αλλά δεν βρίσκουμε κανέναν κι όταν βρίσκουμε ο ένας μας παραπέμπει στον άλλον αποποιούμενοι των ευθυνών τους. Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα έχει διαλυθεί 4 φορές επίσημα και έχει ξανά συσταθεί άλλες τόσες, αφού εμείς για άλλη μια φορά κάναμε υπομονή στα σκαμπανεβάσματα των διοικούντων ενημερωθήκαμε πως μετά το ματς της Τετάρτης (σ.σ. 23 Ιανουαρίου) μπορεί ο καθένας να πάρει στα χέρια του το δελτίο μεταβολών υπογεγραμμένο κι έχοντας πάνω την σφραγίδα της ομάδας. Συμφωνήσαμε, λοιπόν, εμείς οι παίκτες να μην εκθέσουμε την ομάδα και αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο παιχνίδι βάζοντας για άλλη μια φορά σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό μας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κι μετά το τέλος, μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι συνέβησαν τραγελαφικά γεγονότα.

Μαζευτήκαμε λοιπόν κάποιοι πιο «έμπειροι» παίκτες για να μην αφήσουμε μόνους νεαρούς κι άπειρους ποδοσφαιριστές να εκτεθούν βάζοντας στην άκρη προβλήματα που είχαμε. Κάποιος έπαιξε με πόνο στην κοιλιά κάνοντας τη χάρη στον προπονητή του να συμμετάσχει. Κάποιος άυπνος από τον στρατό. Κάποιος με ένα γόνατο, κάποιος δεν πήγε να δώσει μάθημα για το πανεπιστήμιο. Κάποιος έφυγε πιο νωρίς από τη δουλειά του (σ.σ. αυτός που «έκλεψε τα δελτία») και τέλος ο Αλέξης Ταχματζίδης ήταν αυτός που ασχολήθηκε να μεταφέρει στον Αγιο Λουκά τον τραυματία Ταταρίδη – γιατί βέβαια κανείς από την ομάδα δεν το έκανε – ανήμερα του αγώνα. Ποιος είστε λοιπόν εσείς κύριε Καρακώστα, που δεν σας γνωρίζουμε καν και αμφιβάλλετε για τον επαγγελματισμό μας; Ποιος είστε εσείς κύριε Καρακώστα – που δεν είστε και κανένας χθεσινός αλλά δεν σας ξέραμε και από πριν – και αφήνετε υπονοούμενα για την αξία μας; Ποιος είστε εσείς κύριε Καρακώστα που σας κάνουμε τη χάρη να αγωνιστούμε για να μην ξεφτιλιστείτε στο «ντεμπούτο» σας που βρίσκεστε δύο ώρες στην οικογένεια μας και κατηγορείτε ποδοσφαιριστές για αδιαφορία, μειωμένη απόδοση και ότι επικαλούνται ψέματα ώστε να μην αγωνιστούν; ποιος είστε εσείς κύριε Καρακώστα που θέλετε χρήματα για τα δελτία μας; Ποιος είστε εσείς κύριε Καρακώστα που θα κατηγορείτε ψευδώς  κάποιο μέλος της οικογένειας μας για κλοπή και εκβιασμό για να κερδίσετε λίγα λεπτά δημοσιότητας ; Ποιος είστε εσείς κύριε Καρακώστα που θα καθορίσετε το μέλλον μας ; Ποιοι είστε εσείς άφαντοι κύριοι από τη διοίκηση που θα κοροϊδεύετε 25 παίκτες;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛ

Υ.Γ.: Αφήνουμε στην άκρη και τις κλοπές μεγάλων χρηματικών ποσών και προσωπικών αντικειμένων που έγιναν από τα αποδυτήρια μας αλλά μιας και κάποιοι μίλησαν για κλοπή, ας το αναφέρουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.