Βαθμολογία

Το οικογενειακό κλίμα μυστικό της επιτυχίας του Φαλανιακού (PICS@VIDEO)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη (24/1) η ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού. Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Piatsa» του Γιώργου Κυρίτση στην πλατεία της Φαλάνης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύσσωμη η διοίκηση ήταν εκεί με τον πρόεδρο κ. Αστέριο Αμανατίδη να εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στο σύλλογο. Τον τεχνικό κ. Τάσο Μπεριτζά καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές.

">http://

Στην ωραία και άκρως οικογενειακή εκδήλωση βρέθηκε και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Φαλανιακού ο κ. Κώστας Λυγούρας, καθώς και ο παλιός πρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Μπαλτούμης που επίσης διετέλεσε και προπονητής του Φαλανιακού, αλλά και στέλεχος της ΕΠΣΛ.

Οι νικητές της βραδιάς ήταν τρεις. Οι Κώστας Σούλι και Νίκος Βαρσάμης που βρήκαν το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό και ο Σοφοκλής Μπιμπλιτζής που κέρδισε ένα αρνί προσφορά του κ. Κώστα Λυγούρα.

Μία πολύ όμορφη βραδιά, άκρως οικογενειακή, κάτι που χαρακτηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ιστορικός σύλλογος. Είναι σίγουρα το μυστικό της φετινής επιτυχίας.

*Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αστέριος Αμανατίδης ευχαρίστησε το athleticlarissa που ήταν εκεί και κάλυψε την εκδήλωση με φωτογραφίες αλλά και βίντεο.