Βαθμολογία

Δανείστηκε Μπάμπη ο Απόλλων Πόντου, «διαζύγιο» με Σπόλιαριτς

«Ψώνισε» από την ΑΕΚ ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος απέκτησε τον Πάρη Μπάμπτη. Οι Πόντιοι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 19χρονο μέσο ως δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες.

Έτσι, ο νεαρός άσος, που πρόσφατα επέστρεψε στη δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό, θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια να επιστρέψει έτοιμος στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και με τη… βούλα ο Λούκα Σπόλιαριτς. Ο Σέρβος χαφ είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και μετρούσε ώρες στους Πόντιους, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

«Οριστικοποιήθηκε σήμερα η λύση της συνεργασίας με τον Λούκα Σπόλιαριτς, στον οποίο η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εύχεται για την συνέχεια υγεία και καλή σταδιοδρομία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε σε έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο (27/1) ματς με τη Σπάρτη. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς και είχε αντικείμενό της την εκπαίδευση σε άμυνα και επίθεση, με δημιουργία συνθηκών αγώνα. Ο Καλογέρης έκανε ατομικό με ελαφρύ τρέξιμο ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαμαράς και Θεολόγου.