Βαθμολογία

Γιακουμάκης: «Δική μου επιλογή να έρθω εδώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube ο Γιώργος Γιακουμάκης που θα αγωνίζεται στην κρητική ομάδα, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας φορ ανέφερε ότι ήταν δική του επιλογή να πάει στον ΟΦΗ και για αυτό πίεσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή. Παράλληλα ο Γιακουμάκης ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, γνωρίζει το μέγεθος του ΟΦΗ και της φανέλας και θα προσπαθήσει για ότι το καλύτερο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κρητικού επιθετικού:

«Πάνω απ’ όλα ήταν δική μου επιλογή να έρθω εδώ. Πίεσα τον πρόεδρο στην ΑΕΚ και ευτυχώς το σεβάστηκε. Γνωρίζω το μέγεθος του ΟΦΗ, εδώ μεγάλωσα, μέσα στο γήπεδο του ΟΦΗ ήμουν αρκετά συχνά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Πρώτος μου στόχος είναι οι στόχοι της ομάδας. Δηλαδή να μείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Σίγουρα θα ήθελα να πάρω χρόνο συμμετοχής, να πετύχω κάποια γκολ και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Ό, τι καλύτερο έρθει είναι αποδεκτό.

">http://

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δώσω τα πάντα. Γνωρίζω που βρίσκομαι και τι εστί ΟΦΗ, το μέγεθος της ομάδας και της φανέλας. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται άμεσα βαθμούς, γι’ αυτό και με πήρε τώρα. Δεν είναι άνετος βαθμολογικά, οπότε χρειαζόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα».