Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Super League το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής, σε μία αγωνιστική που δεν υπάρχει παιχνίδι Δευτέρα λόγω της εμβόλιμης που ακολουθεί στις 30 και 31 του μήνα.

Δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΛ η οποία αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς μετά έχει την επίσκεψη στο Φάληρο και το ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καλογρέζα απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη το οποίο δεν έχει ξεκινήσει καλά το 2019 με μία ισοπαλία και μία ήττα και θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Λαρισαίους. Δύσκολο παιχνίδι πάντως για τους "βυσσινί", παιχνίδι που θα λάβει χώρα την Κυριακή (27/1) στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Για ακόμα μία αγωνιστική θα παίξουν ...μπάλα από το συνδρομητικό κανάλι οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, εκεί που οι Πειραιώτες και ο Δικέφαλος του Βορρά παίζουν την ίδια μέρα με την ΑΕΛ, ενώ η ΑΕΚ αγωνίζεται μία μέρα πριν, ήτοι το Σάββατο (26/1). Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον ΟΦΗ και θέλει ακόμα μία νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα τίτλου και ενδεχομένως να το αυξήσει αν ο Ολυμπιακός γκελάρει στην Αρκαδία κόντρα στον Αστέρα. Στις 17:15 η σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας με τηλεοπτική κάλυψη από το Νοvasports 2.

Στις 19:30 η δύσκολη μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν έστω στο -8 από την ομάδα του ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου. Ένας Ολυμπιακός που δίνει τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι μετά από εκείνα σε Λιβαδειά και Γιάννενα με τον στόχο να είναι ότι και στα άλλα δύο, η νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας μετά το 0/2 κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ θέλει αυτή τη φορά να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής. Τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το Νοvasports 1.

Τέλος η ΑΕΚ δίνει και αυτή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση σε μία έδρα που και δυσκολεύεται παραδοσιακά, αλλά και ενίοτε χάνει βαθμούς. Η Ένωση αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει το 3/3 στο δεύτερο γύρο, μετά τις ευρείες νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός, κόντρα σε έναν Πανιώνιο με πολλά οικονομικά, αλλά και διοικητικά προβλήματα και ο οποίος μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Νοvasports 2.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης: Νοvasports 1

19:00 Παναιτωλικός - Ξάνθη: ΕΡΤ1

19:30 Πανιώνιος - ΑΕΚ: Νοvasports 2

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

15:00 Λεβαδειακός - Άρης: Νοvasports 1

16:00 Λαμία - Ατρόμητος: ΕΡΤ1

17:15 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Νοvasports 2

19:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: ΕΡΤ1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Νοvasports 1