Βαθμολογία

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου

Για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου η Κατερίνα Καραβάτου, που θυμήθηκε την πρώτη της συνέντευξη μαζί του, προσπαθώντας να περιγράψει στο κοινό τον άνθρωπο που γνώρισε…

«Προσωπικά το πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί και όχι από χθες και αισθάνθηκα μέσα μου μια μεγάλη λύπη. Θα ήθελα να μιλήσω λίγο για τον Θέμο. Έχω γνωρίσει από κοντά τον Θέμο Αναστασιάδη και τον γνώρισα με το που κατέβηκα στην Αθήνα, τότε στον Alpha, όταν ήταν όλα τα πάρα πολύ μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και όταν άκουγες από τους μεγάλους stars ότι «εγώ δεν θα εμφανιστώ σε καμία άλλη εκπομπή, θα κάνω μόνο έναν Θέμο φέτος». Μια εκπομπή η οποία ήταν πραγματικά σταθμός, πέρα από τις άλλες του δραστηριότητες. Θυμόμαστε να ξεκινάμε το διάβασμα της Ελευθεροτυπίας από την τελευταία σελίδα με τη Μαύρη Τρύπα, ακόμη και εμείς που ήμασταν μικρά παιδιά. Και φυσικά όλη η υπόλοιπη πορεία του. Θυμάμαι ότι η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Εγώ δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα και θα έβλεπα τον Θέμο Αναστασιάδη από κοντά. Και γνώρισα έναν άνθρωπο, αυτόν που κατάλαβα ότι ήταν και στη συνέχεια, έναν άνθρωπο πάρα πολύ γλυκό, πάρα πολύ γενναιόδωρο και δοτικό και έναν άνθρωπο που σε έκανε να αισθάνεσαι ότι έχεις αξία, ότι βρίσκεσαι εκεί όχι έτσι, αλλά επειδή θέλει να μάθει πράγματα για εσένα.

Δε θα ξεχάσω ποτέ, πράγμα το οποίο το έχει κάνει μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξη, ότι αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου την επόμενη μέρα, πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει για τον παρουσία μου στην εκπομπή του. Θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος πραγματικά πάρα πολύ ιδιαίτερος, εξαιρετικά ευφυής, με ένα χιούμορ που πάλευα πολλές φορές να το καταλάβω, γιατί αισθανόμουν ότι αν έχανα κάτι, θα γινόταν κάτι κακό. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί είχα να τον δω πολλά χρόνια από κοντά, για όλες τις στιγμές που προσωπικά μου χάρισε και για όλους μας που απολαύσαμε αυτό το μοναδικό που έφερε στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ διακριτικός και χαμηλού προφίλ όσον αφορούσε στην οικογένεια του», έλεγε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου για τον Θέμο Αναστασιάδη.