Βαθμολογία

ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 5-0

Εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας την Τρίτη (22/1) στην Τούμπα την Παναχαϊκή με σκορ 5-0. Ήταν ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 2-1 σκορ του δικεφάλου του Βορρά στην Πάτρα.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μάτος, με τον Ζαμπά στο 37' να διπλασιάζει τα τέρματά τους.

Στο 46ο λεπτό ο Λημνιός ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, βάζοντας στέρεες βάσεις πρόκρισης για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία στο 54' έκανε το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ζαμπά, με τον νεοαποκτηθέντα Μίσιτς να κάνει το 5-0 στο ντεμπούτο του με τον δικέφαλο του Βορρά.

Γκολ: Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), 37', 54' Ζαμπά (ΠΑΟΚ), 46' Λημνιός (ΠΑΟΚ), 67' Μίσιτς (ΠΑΟΚ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (67' Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί (73' Καρέλης), Λημνιός, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (57' Μίσιτς), Ακπόμ.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος (60' Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης (53' Μαυριάς), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75' Μασούρας).