Βαθμολογία

Χωρίς κόσμο ο Ηρακλής στο Βόλο

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του θα αγωνιστεί το Σάββατο (26/1 15:00) ο Ηρακλής στο εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Football League.

Αυτό έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ηρακλής καθώς οι διοικούντες τον Βόλο δεν παραχώρησαν εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας του Γηραιού, παρά μόνο τις 20 προσκλήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.1.2019), η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Σαββατιάτικου (26.1) αγώνα στο Βόλο με αντίπαλο τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της ΔΕΑΒ, του Ηρακλή και του Ν.Π.Σ. Βόλος.

Ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδας δήλωσε πως εκτός από τις είκοσι προσκλήσεις που θα διατεθούν στην ομάδα του Ηρακλή, δεν επιθυμεί την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας συνηγόρησε με την πρόταση της γηπεδούχου ομάδας αποκλείοντας το ενδεχόμενο οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ηρακλή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δια του εκπροσώπου της, ζήτησε:

Α) Τη διάθεση 200 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Β) Την παραχώρηση θύρας και εκδοτηρίου για την εξυπηρέτηση και την παρουσία των φιλάθλων που θα επιθυμούσαν να μεταβούν με ιδιωτικά μέσα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Γ) Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του τόσο μπροστά όσο και εντός των αποδυτηρίων να υπάρχουν μόνο ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ή ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ στο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ στελέχη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε αποδεκτό με κατηγορηματικό τρόπο το αίτημα “Γ” της ΠΑΕ Ηρακλής.