Βαθμολογία

Κλείνει για Παγκρήτιο η Εθνική

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ηρακλείου, Σταύρου Αρναουτάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον ταμία της Ομοσπονδίας Περικλή Λασκαράκη θα λάβει χώρα σήμερα (22/1) στο Ηράκλειο με σκοπό να κλειδώσει το Παγκρήτιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Περιφέρεια Κρήτης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει το κόστος που απαιτείται για τα βελτιωτικά έργα στο Παγκρήτιο, κόστος που ανέρχεται στα 550.000 ευρώ προκειμένου να μπει σκέπαστρο στα επίσημα, μάτριξ, κάμερες, νέοι πάγκοι καθώς και βελτιώσεις στα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου, τα δημοσιογραφικά.

Αν όλα πάνε καλά η Εθνική θα παίζει εκεί στα προκριματικά του Euro 2020, αλλιώς οι διοικούντες την ΕΠΟ θα στραφούν είτε στη λύση του αχανές ΟΑΚΑ, είτε στην λύση της Τούμπας, εκεί που υπάρχουν οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν την Εθνική ομάδα. Η ΕΠΟ έχει διορία 120 ημερών πριν το πρώτο ματς για να δηλώσει την έδρα.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 είναι κόντρα στην Ιταλία το Σάββατο 8 Ιουνίου, ήτοι μέσα στο Φεβρουάριο θα πρέπει να δηλωθεί η έδρα της Εθνικής μας.

* Δυστυχώς το ότι το AEL FC ARENA δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές της ΕΠΟ φέρνει λύπηση. Είναι κρίμα ένα κόσμημα όχι μόνο της Λάρισας, αλλά και της Ελλάδος να έχει καταντήσει όπως έχει καταντήσει, ένα χωράφι κυριολεκτικά. Δεν εξετάζουμε τα προβλήματα αεροδρομίου, απλώς είναι κρίμα η κατάντια αυτού του γηπέδου. Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.