Βαθμολογία

Γενική είσοδος 10€ στο Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ

Aνακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Τετάρτης (23/1 17:15) με αντίπαλο την ΑΕΛ, στη ρεβάνς της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδος, εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Τα εισιτήρια τιμώνται 10€ και θα είναι διαθέσιμα από το Star Store στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67 από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη κατά τις ώρες καταστημάτων, ενώ τη μέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 15:00 μέχρι την σέντρα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ., για την 2η αγωνιστική μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 17:15. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 10€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15