Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης

Ιδανικά ξεκίνησε το 2019 για τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης αφού κέρδισε την Κυριακή (20/1) τους Αμπελόκηπους με σκορ 4-0. Στο 28’ ατομική προσπάθεια του Κίτσα Π. με σουτ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Χαν έκανε εντυπωσιακό σουτ, απέκρουσε ο Γερμάνης. Στο 36’ ο Σκέντζας Χ. με σουτ – κεραυνό έκανε το 2-0.

Στο 52’ ο Κίτσας Π. με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 62’ ύστερα από αδράνεια της άμυνας των Αμπελοκήπων ο Μανώλι Β. διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι Αμπελόκηποι είχαν στο 80’ οριζόντιο δοκάρι με το σουτ του Μπόλου και στο 85’ καλό σουτ του Αλεξανδράκη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν μια νεανική ομάδα και στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκαν με πέντε παίκτες 14 ετών.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σκέντζας Χ., Μανώλι Β., Κανής, Κίτσας Γερ., Χαν, Παπαγεωργίου (72’ Ελιζόπουλος Κ.), Ελιζόπουλος Ν., Βασιλείου Π., Σκέντζας Β. (58’ Σερέτης), Κίτσας Παν. (64’ Κίτσας Ι.).

ΑΟ Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Γερμάνης, Βεργής, Μπαμπαλιούτας, Δούκας, Νταρής, Βελής, Παζάρας (60’ Χολέβας), Μάτα, Μπόλος, Αλεξανδράκης (80’ Μαξιμιάδης), Τσαούσι (46’ Χάμος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβατάς, Σκριάπας, Σιαπλούλης.

Μεταγραφές για τον Πανιώνιο

Τρεις μεταγραφές έκανε ο Πανιώνιος και μάλιστα παίξανε στο ματς κόντρα στου Αμπελόκηπους. Πρόκειται για τους Βασιλείου Π. (αριστερό μπακ από τον Λαρισαϊκό), Μανώλι Β. (κεντρικό χαφ 16 ετών από τον Λαρισαϊκό), Κίτσας Ι. (επιθετικός από Αστέρα Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης).