Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στο Κουτσόχερο (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο έγινε την Κυριακή (20/1) στο γήπεδο Κουτσοχέρου ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και την Δόξα Ραχούλας. Εντυπωσιακό το τελικό 3-3, αποζημίωσε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Σκούπρας στο 43’ (1-2), Παζάρας στο 50’ (2-2) και Χατζής στο 56’ (3-2).

Τα γκολ της Ραχούλας σημείωσαν οι Τσακαβίτης με κεφαλιά στο 30’ (0-1), στο 40’ από κόρνερ του Θεοχαρούλη Μ. στο δεύτερο δοκάρι ο Τσακαβίτης ξανά το 0-2. Στο 72’ ο Σκάκος με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (3-3) και στο 78’ η Ραχούλα θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη όταν ο Σταμπολάκης έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιούτσιας Δ., Σκούπρας Δ., Φονιάς (45’ Χατζης), Καπνόπουλος (45’ Τζαβάρας), Μπακογιάννης, Τάσιος, Τσιάμης, Μητράκας, Τασιούλης (70’ Κουμαντζιάς, Παζάρας, Τσιούτσιας Λ. 85’ Τσιρογιάννης.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Μηταλούλης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ. (85’ Ηλιούδης), Σκάκος, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Θεοχαρούλης Α. (55’ Καψάλης), Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Χασιώτης (70’ Τζάνακας).  

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Τσακνάκη, Τσιτσής.