Βαθμολογία

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-0

Νίκη ανάσα στη μάχη της παραμονής πανηγύρισε σήμερα (20/1) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο τον οποίο νίκησε με 3-0, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά από νωρίς θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες και το κατάφεραν, φτάνοντας με τη νίκη αυτή τους 15 βαθμούς και προσπέρασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι στο μπαράζ, αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να επεκτείνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και με την ήττα παρέμεινε στους 22 πόντους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ο Αντίλ Ναμπί που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του, πριν κάνει το τελικό 3-0 λίγο πριν το φινάλε ο Βουό. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 26' με απευθείας εκτέλεση φάουλ που δεν μπορούσε να αποσοβήσει ο Κυριακίδης, με το 1-0 να μην αλλάζει παρότι ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι στο 37' σε ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν, όμως ο Μοράρ νικήθηκε από τον Στρέζο.

Στο 70' αποβλήθηκε λανθασμένα ο πορτιέρο Κυριακίδης του Παναιτωλικού με τον Γιαννακόπουλο να περνά στο ματς και να βλέπει στο 73' τον Ναμπί να τον νικά, επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ με λόμπα, ενώ στο 88' ο Βουό με κοντινό σουτ έκανε το τελικό 3-0, σε μία φάση που ο Αφρικανός φορ πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Κουτσιανικούλη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (86' Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80' Νέιρα), Ναμπί (90' Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69' Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60' Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73' Γιαννακόπουλος), Μανά, Μοράρ.