Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά η «Πέλα»!!!

Άλλη μία νίκη πρόσθεση στο ενεργητικό της η Πελασγιώτιδα στη φετινή ξέφρενη πορεία που κάνει στην Β’ ΕΠΣΛ. Αυτή τη φορά επικράτησε της Γαλήνης με σκορ 0-3 στο πρώτο ματς για τη νέα σεζόν.

Στο 16’ ωραία ατομική ενέργεια του Γελαλή που με σουτ έκανε το 0-1. Στο 25΄χαμένο τετ α τετ του Τσιγγάνη. Στο 40’ ο Γελαλής είχε την ίδια τύχη.

Πολύ καλή στιγμή για την Γαλήνη ήταν στο 50’ όταν  Καββαδίας βρέθηκε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα όμως άουτ. Στο 60’ ο Ποτός με έξοχη ενέργεια έξω από την μεγάλη περιοχή και σουτ «κεραυνό» στο «γάμα» έκανε το 0-2. Και στο 75’ ο Δαμασιώτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Περικλής Τσεκούρας): Σβάρνας, Κουρέτσος, Καψαλός, Ζυγογιώργος, Κουμαντζέλης, Γκουντουμάνης, Περδικούλης (65’ Κουτσιανικούλης), Γκαραβέλης (68’ Ντούλια), Κυριακόπουλος (46’ Μακρής), Χαλιμούρδας (58’ Χατζηθεοχάρης), Καββαδίας.

Πελασγιώτις Λάρισας (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Πατσώνης, Χατζηκαμαγιάννης, Γκαραβέλας (65’ Δαμασιώτης), Γούργος, Μούτος, Ζιούστης (80’ Γκόγκος Π.), Ποτός, Τσιγγάνης, Λαζαρίδης (85’ Νυχτερίδας), Γελαλής (75’ Κουτσικούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Τζήκας, Χασιώτης.