Βαθμολογία

Άφησε βαθμούς στο Δασοχώρι η Μάνδρα (PICS)

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο Δασοχωρίου και την Α.Ε.Μάνδρας 2016 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (19/1) και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μετά από μεγάλο διάστημα αποχής.

Αρκετές ευκαιρίες είχε στο πρώτο μέρος το Δασοχώρι, ενώ η Μάνδρα αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες. Στο 15’ και 25’ οι γηπεδούχοι με τον Βάνη και τον Θώμο που έκαναν την κεφαλιά έστειλαν τη μπάλα άουτ. Στο 17’ καλό φάουλ του Παπαδόπουλου Γ. για τη Μάνδρα η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καλογιάννη. Στο 32’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θώμου Α. η μπάλα «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι.

Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Μάνδρα, όταν ο Τζήκας «ψηλοκρέμασε» τον Καλογιάννη, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 70’ ύστερα από βαθιά μπαλιά του Παπαδόπουλο Ν.Δ. πήρε ο Τζήκας που «έσπασε» στον Παπανικολάου και αυτός έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα η ασίστ ήταν από τον Μπαρούτα και ο Φραγκογκούλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο φινάλε οι Φραγκογκούλας και Τανάγιας είχαν χαμένα τετ α τετ.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Καλογιάννης, Καραγιώργος (46’ Κόμης), Θώμος Α. (65’ Γεωργούλας), Κωσταρέλλος, Ήσυχος, Τσιαμούρας, Βάνης, Καργιώτης (15’ λ.τ. Φακής, 70’ Τανάγιας), Μπαρούτας, Φραγκογκούλας, Σακελλαρίου.

Μάνδρα (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Μακρυγιάννης, Καδόγλου, Ζούγκα Μ., Οσμάνι, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Τσιλιλής, Νικολαϊδης (15’ λ.τ. Τζήκας), Παπανικολάου, Τεκέδης (70’ Παπαδόπουλος Ν.Φ.), Παπαδόπουλος Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Γκαρέλης, Κουιμτζής.