Βαθμολογία

Πέρασαν από το Καλοχώρι οι Γόννοι

Ο Όλυμπος Γόννων επικράτησε με σκορ 1-4 κερδίζοντας εκτός έδρας στο Καλοχώρι την ομώνυμη ομάδα. Ο Ζαϊρές σημείωσε δύο γκολ, ενώ από ένα οι Παναγιώτου και Τσιρονίκος. Το γκολ της τιμής στο 90′ ο Βασίλης Μάρκου για την Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Μόλις στο 12’ ο Ζαϊρές με πέναλτι που κέρδισε, ο ίδιος το μετέτρεψε σε τέρμα για την ομάδα του και προβάδισμα στο σκορ. Στο 25′ μετά από συνδυασμό του Ριζούλη με τον Παναγιώτου, ο τελευταίος κέρδισε τον Δήμου για το 0-2, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, μετά από συνεργασία του Κολτσίδα με τον Ζαϊρέ, ο δεύτερος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τέταρτο τέρμα του Ολύμπου σημείωσε μετά από πάσα του Νίκου Γκουγκουλιά, ο Τσιρονίκος. Το τελικό 1-4, διαμόρφωσε στο 90′ ο Βασίλης Μάρκου με σουτ έξω από τη περιοχή.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου (65′ λ.τ. Αλί), Πλιάτσικας (80′ Μήλιος), Λούγκος, Σιούλας (46′ λ.τ. Τόπης), Μπαλοδήμος, Ζαβρής, Ντανίκας, Τσιρώνης Γ., Μαναός, Μάρκου, Τσιρώνης Αλ. (72′ Σαΐτης).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μουζακίτης, Τζίκα (70′ Γκαγκανάσιος), Γκουγκουλιάς, Κώτσιας, Εριόν, Μπούμπουλης Β., Ντόι, Παναγιώτου (58′ Τσιρονίκος), Ζαϊρές, Ριζούλης (65′ Μποζίκης), Κίτσιος (55′ Κολτσίδας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Νάκας, Δρυστέλλας.