Βαθμολογία

Kαθάρισε ο Τσιρογιάννης για Μελιβοία, 2-4 τον Προμηθέα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Άκη Τσιρογιάννη ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας επικράτησε στην έδρα του Προμηθέα με 4-2, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα ματς στο οποίο ο έμπειρος στράικερ πέτυχε χατ-τρικ συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του η οποία έφτασε τους 9 βαθμούς στη μάχη της παραμονής, ενώ ο Προμηθέας παρέμεινε στους 17.

Ύστερα από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, ο Πρισακάρου ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Προμηθέα, για να ισοφαρίσει στο 54' ο Τσιρογιάννης ξεκινώντας και το προσωπικό του σόου. Ο άσος της Μελιβοίας πέτυχε στο 61' το 1-2 για να πετύχει στο 65' ο Μαλλιάρας το 1-3. Άμεση απάντηση Προμηθέα με τον Πότση να μειώνει σε 2-3, πριν πετύχει το χατ-τρικ ο Τσιρογιάννης στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-4.

Προμηθέας Λάρισας: Παπαδημητρίου Α., Πετής Ε. (60′ Aliu J.), Ψύρρας Ν., Πότσης Χ., Σκαφιδάς Κ. (12′ Κοτρώτσιος Χ.), Καραπετσάνης Γ., Παπαδόντας Κ., Τσουρτσουκλής Γ., Prisacaru R., Τριτάρης Ε., Πατσούρας Ν. (74′ Καπετανόπουλος Α.).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Κιλιργιώτης Α., Καπετάνος Α., Δεμέστιχας Ν., Μυλωνάς Χ., Μαλλιάρας Χ., Μάντσε Σ. (90’+ Καψάλης Γ.), Ντούμος Γ., Τσιρογιάννης Ι., Λαδάς Δ. (81′ Σκεμπάσι Ε.), Κοταρέλας Κ., Πασιάς Δ. (90’+ Κουβαράς Α.).