Βαθμολογία

Με το δεξί οι Άγιοι Ανάργυροι

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αφού επικράτησε με σκορ 0-2 στην δύσκολη έδρα του Μαυροβουνίου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ. Και τα δύο τέρματα που έκρινα το ματς σημειώθηκαν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 35′ με τον Ακριβόπουλο.

Στο 71’ ο Νούσιος σημείωσε το 0-1 με σουτ. Με την συμπλήρωση του αγώνα στο 90’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 0-2 και έτσι «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες. Ο Τσιρβούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’και στο 90’ ο Μπατζέλας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Τατσέλος (80′ Μπάγκας Δ.), Σάπιος, Νότας, Κολιοφούτης, Τριάντης (30′ Μπάγκας Α.), Σπανός (68′ Μπατζέλας Β.), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος (60′ Βούκουτος), Αρσένης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μπακαρτζής, Αντωνίου, Γκούγκλας (65′ Ντουρουντάκης), Δοξαριώτης (55′ Παναγιώτου), Κολοβός, Νούσιος (92′ Γκαραβέλης Θ.), Αμαρλαριώτης, Τσιρβούλης, Μαροσούλης (80′ Γκαραβέλης Β.), Τζεμολάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Νίκζας, Πάλλας.