Βαθμολογία

Συναρπαστικό παιχνίδι χωρίς νικητή στην Ανθούπολη (PICS)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (19/1) ανάμεσα στην Ανθούπολη και τον Ηρακλή  Χάλκης. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ανθούπολης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τελικό 0-0 αφήνει σίγουρα μια πικρία και στις δύο ομάδες, αφού χάθηκαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής Χάλκης στο φινάλε του ματς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν περισσότερο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια αφού έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μετά από ένα μεγάλο διάστημα και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς.

Η Ανθούπολη διαθέτει ένα νεανικό ρόστερ που έδειξε θετικά δείγματα γραφής. Από την άλλη ο Ηρακλής Χάλκης αγωνίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που τόσο ήθελε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για την Ανθούπολη που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη αφού η μπάλα ύστερα από σουτ πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 20’ ο Ηρακλής Χάλκης απάντησε με τον Βογιατζή Σ. να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Καλογιάννη στο δεύτερο δοκάρι να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μασούρας από πλεονεκτική θέση έστειλε το σουτ που έκανε άουτ. Στο 23’ ο Καλογιάννης για τη Χάλκη έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά μετά ο Λένας έκανε το σουτ για την Χάλκη η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία της Ανθούπολης. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 43’ όταν ο Μασούρας από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη το ματς είχε καλό ρυθμό και χάθηκες ευκαιρίες με τον Ηρακλή στο φινάλε να χάνει τις μεγαλύτερες. Στο 56’ ο Αγγελακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ ο Κάβο τη κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια η Ανθούπολη είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά ο έμπειρος Πρίφτης πραγματικά «κατέβασε ρολά» και έδειξε την κλάση του.   Στο 89’ ο Λένας βρέθηκε φάτσα με το αντίπαλο τέρμα με το νεαρό τερματοφύλακα Καραφέρη της Ανθούπολης να διώχνει σωτήρια.  

Ανθούπολη: Καραφέρης, Σπαρτής, Αργυρούλης, Τσουμπίκας, Τσούτσος, Χατζηρούφας, Μασούρας (75’ Καραμπουτάκης), Αναγνώστης, Χοτάϊ, Καρατζούκος (73’ Ντόκος), Τσιότσικας.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης, Μούτσο, Νικολούλης (76’ Πλλούμπι), Κάβο, Ντινούλης, Βογιατζής Σ. (68’ Βογιατζής Χ.), Κάντο, Μπακαλούλης, Λένας, Αγγελακόπουλος, Καλογιάννης (80’ Γκουγκότης).

Διαιτητική τριπλέτα: Νατσιούλας, Κοτούμπας, Δημεράς.