Βαθμολογία

Κομπλέ ο Απόλλων Λάρισας – Κάλεσμα φιλάθλων με Βόλο

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Μαρσέλο Τροϊζι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Football League με τον Βόλο στο γήπεδο Φιλιππούπολης, το Σάββατο.

Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό του και να βοηθήσουν ηθικά τους παίκτες να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν στο λαρισινό στρατόπεδο, τουναντίον επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο αρχηγός Κώστας Χατζής που δεν αγωνίσθηκε λόγω καρτών στο Ηράκλειο, με τον Εργοτέλη. Χωρίς να παραγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, οι παίκτες του Απόλλωνα θέλουν να τα δώσουν όλα και να ξεκινήσουν νικηφόρα το 2019 και στο γήπεδο τους

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Lucas Rammos, Marcolino, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Lucao, Poletto, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Ζαϊμι και Καμπέρης.