Βαθμολογία

Επιστροφή στη δράση στα τοπικά

Μετά την διακοπή για την επίθεση στο Τζήλο, την διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τις αναβολές ελέω κακοκαιρίας οι ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ αναμένεται να επιστρέψουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου στα γήπεδα.

Όπως όλα δείχνουν από αυτό το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει και πάλι η μπάλα στο χορτάρι των ερασιτεχνικών γηπέδων του νομού, για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων, μετά από παραπάνω από ένα μήνα καθώς τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα σημειώθηκε το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Βέβαια σε αρκετά μέρη του νομού (πχ Ελασσόνα, Φάρσαλα) κάποια παιχνίδια ενδεχομένως να αναβληθούν καθώς τα γήπεδα μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμα, ωστόσο από την ΕΠΣΛ προορίζονται για διεξαγωγή καθώς και οι ημερομηνίες πιέζουν και απλώς αν κάποια παιχνίδια δεν δύναται να διεξαχθούν, να αναβληθούν.

Αγωνιστικά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην Α1 ΕΠΣΛ θα λάβει χώρα η 13η αγωνιστική, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και τέλος στη Β' ΕΠΣΛ θα έχουμε την τέλεση της 10ης αγωνιστικής. Σάββατο θα διεξαχθεί όλος ο 2ος όμιλος, όλος ο 5ος (εκτός από ένα ματς), καθώς και από μία αναμέτρηση σε 1ο και 4ο και τρία παιχνίδια για τον 3ο. Κυριακή θα λάβουν χώρα οι υπόλοιποι αγώνες σε 1ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο.