Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής, δεύτερης του δευτέρου γύρου.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά κόντρα στον πιο δυνατό Άρη. Ματς στο οποίο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα αν επικρατήσει θα φτάσει τους 21 βαθμούς και θα μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα καθώς θα έχει σχολάσει σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη ο Άρης μετά το 1-0 απέναντι στη Λαμία θέλει τη νίκη στον Κάμπο στη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/1) στις 17:15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Νοvasports 2.

Μέσα από το συνδρομητικό θα παίξουν ...μπάλα επίσης ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ με την Ένωση να παίζει την ίδια μέρα με την ΑΕΛ, ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται Σάββατο (19/1). Η Ένωση αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης και μετά το εκκωφαντικό 4-0 στα Γιάννενα θέλει δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Αστέρα που θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα 0-3 από τον ΠΑΟΚ. Σάββατο όπως είπαμε θα παίξουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και τον Δικέφαλο να υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-0 στη Λιβαδειά θέλει δεύτερο σερί τρίποντο στα Ιωάννινα προκειμένου να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ και η κατάσταση στην οποία βρίσκει τον ΠΑΣ φαντάζει ιδανική για τρίποντο. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από το βαρύ 0-4 από την ΑΕΚ και με την ψυχολογία να είναι στο ναδίρ. Το ματς θα ανοίξει την αυλαία στις 17:15 με μετάδοση από το Νοvasports 1. Στις 19:30 το ματς του Δικεφάλου με τον Πανιώνιο στο οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα μια νίκη στο δρόμο για τον τίτλο κόντρα στον σχετικά άνετο Πανιώνιο, τηλεοπτική κάλυψη από το Νοvasports 2.

Τέλος μέσα από την ΕΡΤ1 θα μεταδοθεί το ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ματς το οποίο θα ρίξει την αυλαία την Δευτέρα (21/1) στις 19:00. Ματς στο οποίο το "τριφύλλι" θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά το 2-2 με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ενώ στον αντίποδα η Λαμία καίγεται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής και θα επιδιώξει να συνεχίσει το εντός έδρας αήττητο κόντρα στους "πράσινους". Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (24/1) οι δύο ομάδες θα παίξουν στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς της φάσης των "16" του κυπέλλου.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Νοvasports 1

19:00 Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Νοvasports 2

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

15:00 ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Νοvasports 1

17:15 ΑΕΛ - Άρης: Νοvasports 2

19:00 Ξάνθη - Ατρόμητος: ΕΡΤ1

19:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Νοvasports 1

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

19:00 Λαμία - Παναθηναϊκός: ΕΡΤ1