Βαθμολογία

Για πρωτιά η ΑΕΚ, νίκη πρόκρισης θέλει ο ΠΑΟΚ

Μετά τον Προμηθέα που ηττήθηκε χτες (15/1) στη Πόλη από την Μπεσίκτας, σειρά παίρνουν σήμερα (16/1) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και τα ματς κόντρα σε Ντιζόν, Ναντέρ αντίστοιχα για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Πρώτη χρονικά μπαίνει στη μάχη η Ένωση η οποία αγωνίζεται στις 19:30, Novasports 2, κόντρα στην Ντιζόν στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει το φαβορί για την πρωτιά του 3ου ομίλου. Η κάτοχος του θεσμού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και θέλει τη νίκη για την κατάληψη της πρωτιάς απέναντι στην ουραγό μεν, φορμαρισμένη δε Ντιζόν. Μοναδική απουσία για την ΑΕΚ ο Βασίλης Καββαδάς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στις 21:30, ΕΡΤ3, με αντίπαλο τη Ναντέρ στη Γαλλία σε παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς με 83-82 και αν νικήσει και σήμερα θα είναι δύο νίκες πάνω από τους Γάλλους. Αγωνιστικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι άπαντες παρόντες.