Βαθμολογία

Με προβλήματα ενόψει ΑΕΛ ο Άρης

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε για τον Άρη το παιχνίδι του κόντρα στη Λαμία για την 16η αγωνιστική καθώς τρεις παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το κυριακάτικο (20/1 17:15) παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ.

Πρώτος άτυχος για την ομάδα του Άρη ο Μπρούνο Γκάμα ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τους Λαμιώτες με τους φόβους για ρήξη πρόσθιου χιαστού να επιβεβαιώνονται μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι χάνει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Μπρούνο Γκάμα θα υποβληθεί σε επέμβαση με τις πιθανότητες να προλάβει ενδεχομένως κάποια τελευταία ματς να είναι ελάχιστες καθώς αν επιχειρηθεί να επιστρέψει νωρίτερα αυτό θα είναι ριψοκίνδυνο αναφορικά με την πλήρη αποκατάστασή του από τον τραυματισμό που υπέστη.

Από εκεί και πέρα ο Χαμζά Γιουνές, σκόρερ του πρώτου γκολ του Άρη στο ματς της Θεσσαλονίκης, υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγώνων για δύο εβδομάδες συνεπώς θα χάσει τόσο το ματς στον Κάμπο, όσο και εκείνο στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Θα κάνει αγώνα μήπως προλάβει το εξ αναβολής με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Τέλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον αγώνα με την ΑΕΛ θα χάσει και ο Μανώλης Σιώπης, που έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα προφυλαχθεί στο ματς του AEL FC ARENA, ή όχι με τα δεδομένα να φέρνουν τον παίκτη να μην προλαβαίνει το κυριακάτικο παιχνίδι.