Βαθμολογία

Δεν τρίτωσε το καλό για τον ξανθομάλλη Λαρισαίο...

Το τρίτο του τέρμα στη καριέρα του στη Super League σημείωσε την Κυριακή (13/1) ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο 27χρονος στόπερ του «τριφυλλιού» πέτυχε με κεφαλιά το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, την ημέρα μάλιστα που ανανέωσε και το συμβόλαιο του μέχρι το 2022.

Η ισοφάριση της Ξάνθης στο φινάλε άφησε πικρή γεύση στην ομάδα του που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και αδικείται από το αποτέλεσμα, ενώ και ο ίδιος δεν μπόρεσε να τριτώσει το καλό...

Ο Λαρισαίος αμυντικός πέτυχε το τρίτο του τέρμα στη μεγάλη κατηγορία με τα άλλα δύο να τα έχει σημειώσει με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα χαρίζοντας μάλιστα νίκες και στα δύο και μάλιστα με 2-1, όπως παραλίγο θα γινόταν και τώρα.

Ο ξανθομάλλης άσος πέτυχε τα δύο τέρματα την σεζόν 2013-2014, με το πρώτο απέναντι στη Ξάνθη στα Γιάννενα με κεφαλιά και το έτερο ανήμερα Καθαράς Δευτέρας στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με ωραίο σουτ. Νίκες σημαντικές στη παραμονή του «Άγιαξ» της Ηπείρου στη μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι ο Κολοβέτσιος έχει πετύχει και με τη φανέλα της ΑΕΛ δύο τέρματα, αλλά αυτά ήταν σε επίπεδο Football League. Σεζόν 2011-2012 στο Βέροια - ΑΕΛ 0-3, πέτυχε το 0-1 και σεζόν 2012-2013 στο ΑΕΛ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1 σκοράροντας το τέταρτο γκολ των «βυσσινί».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ