Βαθμολογία

Με αύρα νικητή

Η φετινή χρονιά εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία για τον Φαλανιακό. Έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο που διαθέτει μεγάλο παρελθόν, παρόν αλλά και μέλλον.

Μία ομάδα ανθρώπων αποτελούν την διοίκηση του σωματείου που αγαπούν παθολογικά την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο. Πρόεδρος ο Αστέριος Αμανατίδης που τραβάει μπροστά και φυσικά δίπλα του ο Αποστόλης Καρακίτσιος και το υπόλοιπο Δ.Σ. που παρέχουν τα πάντα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Ο καταξιωμένος τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς πέρυσι έβγαλε την ομάδα από το αδιέξοδο και έβαλε τις βάσεις το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο.

Παρότι η ομάδα πραγματοποιεί ονειρεμένη παρουσία στην Α’ ΕΠΣΛ άπαντες κρατάνε χαμηλούς τόνους κάτι που είναι και η φιλοσοφία τους. Σε πολύ καλές εγκαταστάσεις δουλεύουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές έχοντας δίπλα τους όλο το Δ.Σ. και φυσικά τον ακούραστο εργάτη τον κύριο Φίλιππο τον άνθρωπο που φροντίζει τα πάντα!  

Στόχοι υψηλοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς όμως να θέλουν να αποκαλύψουν από τώρα τα «μεγάλα τους όπλα». Βήμα – βήμα προσπαθούν και σίγουρα ανυπομονούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το που θα τους βγάλει το φετινό «όνειρο» θα φανεί το καλοκαίρι…