Βαθμολογία

Πετυχημένη συνταγή ΔΕΝ αλλάζει…

Όταν πριν από περίπου τρία χρόνια δημιουργήθηκε ο Α.Σ. Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» κανείς δεν φανταζόταν πως αυτός ο ζωντανός οργανισμός θα κάνει τόσο πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μία παρέα ανθρώπων με πρωτομάστορα τον πρόεδρο Αλέκο Λιάγκο και πιστούς συνεργάτες θα έφταναν αυτή τη στιγμή να έχουν να λένε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας εντός και εκτός τεσσάρων γραμμών.

Μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν, με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν να δουλεύουν καθημερινά χωρίς σταματημό και να θέλουν συνεχώς να εξελίξουν αυτό το οικοδόμημα.

Εντυπωσιακό για τα δεδομένα μίας ποδοσφαιρικής ομάδας να διατηρεί τον ίδιο προπονητή! Αυτό ναι, το έχει κάνει ο Πύρρος με τον Κώστα Βασίλη να αποτελεί τον άνθρωπο που τραβάει μπροστά έχοντας αναλάβει να φτιάξει αυτή την ομάδα. Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του νεαρού κόουτς που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλα κλαμπ!

Ο Πύρρος ήρθε για να μείνει και φέτος στην παρθενική του πορεία στην Α1’ ΕΠΣΛ δείχνει να θέλει να κάνει άλλο ένα μεγάλο άλμα και γιατί όχι το ερχόμενο καλοκαίρι να πανηγυρίσει την άνοδο στα «σαλόνια». Εάν το καταφέρει και αυτό θα είναι σίγουρα κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία του Λαρισινού ποδοσφαίρου, κάθε χρόνο και άνοδος!