Βαθμολογία

Επαγγελματικό συμβόλαιο για Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (14/1) ότι ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 2,5 ετών και πλέον ανήκει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο νεαρός άσος είχε αποκτηθεί το 2015 από τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου. 

“Έγινα επαγγελματίας σε τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου, και στη συνέχεια τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και στην ακαδημία, όπως και όσους με βοήθησαν να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα μου. Παρ’ όλα αυτά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί ο πήχης ανεβαίνει και οι στόχοι αλλάζουν. Μόνο με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα μεγαλύτερο στόχο, ο οποίος είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού”, δήλωσε ο Ζαγαρίτης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».