Βαθμολογία

ΟΦ Ιεράπετρας: «Αήθη επίθεση στο Γιάννη Μάγγο»

Δεν έμεινε αναπάντητη η σημερινή (14/1) ανακοίνωση της Επισκοπής εις βάρος της ομάδας του ΟΦ Ιεράπετρας με την τελευταία να κάνει λόγο για αντισυναδελφική και αήθη επίθεση εις βάρος του Γιάννη Μάγγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο τεχνικός του ΟΦΙ δέχτηκε την επίθεση από τον προπονητή της Επισκοπής, ενώ γίνεται λόγος για ένα περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Επισκοπής, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κάτι που τον έκανε και κόκκινο πανί για τον κόσμο της Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τεράστια έκπληξη και θλίψη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ λίγο μετά την λήξη του αγώνα ΟΦΙ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι ο συντάκτης αυτού του κειμένου αγνοεί πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις θα του τις καταστήσουμε σαφείς εμείς, ώστε να είναι προσεκτικότερος σε μελλοντικές ανακοινώσεις που θα του ζητηθούν να γράψει.

Στον πρώτο αγώνα λοιπόν μεταξύ των δύο ομάδων στην Επισκοπή, όταν η ομάδα μας σκόραρε και ενώ πανηγύριζαν οι άνθρωποι του ΟΦΙ στον πάγκο, ο πρόεδρος της Επισκοπής πλησίασε τον πάγκο της ομάδας μας και περιέλουσε όλους τους παρευρισκομένους στον πάγκο με καφέ, βρίζοντας τους. Δεν βγάλαμε ποτέ καμιά ανακοίνωση σαν Δ.Σ. του ΟΦΙ για αυτό θέλοντας να προστατεύσουμε το κύρος του όποιου πρόεδρου, της όποιας αντίπαλης ομάδας.

Όμως πάνω από τον πάγκο μας στον αγώνα εκείνο ήταν εκατό φίλαθλοι του ΟΦΙ που είχαν ακολουθήσει την ομάδα μας στην Επισκοπή. Ως εκ τούτου το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλη την Ιεράπετρα. Το ήξερε ο πρόεδρος της Επισκοπής ότι αν ερχόταν στην Ιεράπετρα, θα ήταν κόκκινο πανί. Ήρθε. Καλά έκανε.

Η διοίκηση του ΟΦΙ τον προστάτευσε όσο μπορούσε. Δεν τον πλησίασε ποτέ κανείς από τους φίλους του ΟΦΙ. Να αδειάζαμε όμως και τις κερκίδες του κατάμεστου «Βουζουνεράκειου» για χάρη του για να μην ακουγόταν κιχ, δύσκολο.

Όσον αφορά τον προπονητή της Επισκοπής ο οποίος επέδειξε πρωτοφανή στα χρονικά αντισυναδελφική και αήθη επίθεση εναντίον του Γιάννη Μάγγου του προπονητή του ΟΦΙ δεν θα του κάνουμε την χάρη να του απαντήσουμε. Ειλικρινά απαξιούμε".